Медична сестра з дієтичного харчування | Благодійний фонд Шпиталь імені Митрополита А. Шептицького

Медична сестра з дієтичного харчування

Вимоги до претендента:

Місто роботи:  м.Львів

Вид зайнятості: повна зайнятість.

Зарплата: обговорюється

Досвід роботи: від 3 років.

Необхідний рівень освіти: неповна вища освіта (молодший спеціаліст) або базова вища освіта (бакалавр) за напрямом підготовки “Медицина”, спеціальністю “Сестринська справа”, “Лікувальна справа” або “Акушерська справа”. Спеціалізація за фахом “Дієтотерапія”. Без вимог до стажу роботи.

Вимоги: Сестра медична з дієтичного харчування бере участь у контролі за обігом харчових продуктів і за дотриманням санітарно-гігієнічного режиму в Шпиталі.

Сестра медична з дієтичного харчування зобов’язана:

  • знати чинне законодавство про охорону здоров’я та нормативні документи, що регламентують діяльність закладів охорони здоров’я;
  • знати права, обов’язки та відповідальність медичної сестри з дієтичного харчування;
  • володіти номенклатурою лікувальних дієт різного призначення та профілю, особливостями лікувальної кулінарії, технологією приготування страв, нормами вмісту продуктів харчування у стравах, строками реалізації продуктів харчування та умовами їх збереження;
  • брати участь у перевірці отриманих харчових продуктів і приготованих страв щодо якості та харчової цінності;
  • готувати щодня  меню-розкладку;
  • проводити контроль якості готової продукції;
  • контролювати правильність розподілу страв у відділеннях відповідно до приписів і призначень;
  • знати методи асептики та антисептики, організацію санітарно-протиепідемічного та лікувально-охоронного режимів, брати участь у контролі за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог персоналом, залученим до обігу харчових продуктів та сировини;
  • брати участь у проведенні занять з молодшим медичним персоналом та працівниками, задіяними у сфері обігу харчових продуктів, з усіх питань харчування;
  • правильно і своєчасно вести медичну документацію;
  • бути поінформованою про результати проведення профілактичних медичних оглядів працівників, задіяних у сфері обігу харчових продуктів і не допускати до роботи осіб, які не пройшли профілактичний медичний огляд, та хворих з гнійничковими, кишковими захворюваннями, ангіною та іншими інфекційними хворобами;
  • підвищувати рівень професійної підготовки не рідше 1 разу на 5 років.

Контактна особа: інспектор із кадрів – Любов Михайлівна, тел.: 067 937 54 04, spital.kadry@gmail.com