Допомога для жінок зі статусом ВПО - Шпиталь Шептицького

Допомога для жінок зі статусом ВПО

Благодійний фонд “Шпиталь Шептицького” у співпраці з фондом “Горіховий дім” надає можливість пройти комплексні медичні обстеження для жінок зі статусом ВПО. За сертифікатами, наданими нашими партнерами, ви можете скористатися спеціально розробленими пакетами послуг, які включають консультації фахівців, діагностику та рекомендації щодо подальшого лікування. Ми працюємо для того, щоб піклуватися про ваше здоров’я та допомогти зробити важливі кроки для його збереження.

Як це працює?
Зателефонуйте на гарячу лінію нашого кол-центру скажіть оператору що у вас є сертифікат “Горіховий дім” та оберіть медичний пакет, що найбільше відповідає вашим потребам. Не забудьте принести свій сертифікат у “Шпиталь Шептицького” та передати його на ресепшн — і ми забезпечимо для вас всі необхідні послуги.

Наші медичні пакети включають:

– Терапевтичний пакет: Консультація терапевта, УЗД одного органу, рекомендації з лікування та подальшого обстеження.

– Дерматологічний пакет: Консультація дерматолога, загальний аналіз крові (ЗАК), лікування шкіри, волосся і нігтів.

– Гінекологічний пакет: Консультація акушера-гінеколога, ЗАК, огляд для збереження жіночого здоров’я.

– Кардіологічний пакет: Консультація кардіолога, ЕКГ, профілактика серцево-судинних захворювань.

– Ендокринологічний пакет: Консультація ендокринолога, аналіз на ТТГ або рівень глюкози, контроль захворювань щитовидної залози та діабету.

– Мамологічний пакет: Консультація мамолога та УЗД молочних залоз.

Співпраця з фондом “Горіховий дім” дозволяє нам надавати ще більше можливостей для якісної діагностики та профілактики захворювань. Зробіть перший крок до здоров’я вже сьогодні! Зателефонуйте нам, оберіть свій пакет та запишіться на обстеження.

telegram